Приготування
- Крок 1. Свіжоморожені креветки розморозити
- Закип'ятити воду, додати сіль та спеції за смаком
- У киплячий розсіл опустити ракоподібних і варити від 1 до 5 хвилин
- Крок 4. Подати до столу та насолоджуватися ідеально звареними креветками!
Після того як вода закипить, опустіть у неї креветки. Коли вода закипить знову, а панцирі креветок стануть яскраво-рожевими та почнуть спливати, вимикайте плиту. Невеликі креветки стоїть варити трохи більше 2мин. Великі (королівські та тигрові) варяться від 3 до 7хв залежно від розміру.
Невеликі креветки варто варити трохи більше 2 хвилин. Великі (королівські та тигрові) варяться від 3 до 7 хвилин залежно від розміру. Багато хто зупиняється на цьому етапі, виловлює гарячі креветки з бульйону, чекають, коли вони охолонуть, а потім подають на стіл.