У самдян можна макати смажені шматочки м'яса-шашлик, курку гриль, сосиски тощо. буд. Паста добре поєднується з м'ясом та різними овочами. У складі Самдян містяться часник, кунжут та різні приправи, які надають пасті неповторного смаку.
Пасту, що відрізняється гостротою, використовують як приправу. До її складу крім бобів сої входить ще мелений перець, цукровий сироп та борошно. Менш гостру пасту з додаванням рисового борошна та спецій використовують як добавку до м'яса, овочів та рису, також її можна використовувати і як самостійна страва.
- Соєву пасту вживають у їжу сотні років. …
- У невеликих кількостях приправа корисна організму. …
- Соєва паста солонувата, має смак розумами, тобто м'ясним смаком.
- Соєву пасту їдять з морепродуктами, грибами, рисом, м'ясом, овочами, локшиною, додають у соуси та супи.
Як закуска соєва паста виконує функцію травлення. Присутність цього продукту за столом означає, що вам нема чого турбуватися про можливий розлад шлунка. Також соєва паста чудова в нейтралізації отрут морської риби, м'яса, овочів, і грибів, також добре допомагає при укусах зміями та комахами.