Змішуємо оливкову та соняшникову олію у співвідношенні 1:1. Підготовлені помідори заливаємо олією та закриваємо кришкою. Банку з помідорами ставимо у прохолодне місце чи холодильник. Готові до вживання вони будуть за 2 тижні, а зберігати їх можна до 1 року.
Зав'ялені помідори можна, можливо зберігати просто так, у зиплок-пакеті в холодильнику протягом 2-10 тижнів, залежно від ступеня засушеності, або покласти до банку. Найсмачніші в'ялені помідори – ті, що залиті оливковою олією.
Після розтину упаковки зберігати у холодильнику, зануреним у олію трохи більше 7 днів.
Умови зберігання: Зберігати у темному прохолодному місці за температури до +25 градусів Цельсія. Після відкриття продукт зберігати у холодильнику та вжити протягом 14 днів.