Нам знадобиться банка з кришкою, що щільно закручується.
- Налийте холодне молоко на третину банки.
- Енергійно трясіть банку протягом 30 секунд. Об'єм молока збільшиться у 2 рази.
- Зніміть кришку і поставте банку в мікрохвильову піч. Погрійте 45 секунд на 600 Вт. Пінка трохи осяде, але стане щільною.
Mar 18, 2016
Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку кава.
Френч-прес. Заповніть колбу пристрою теплим молоком на третину, опустіть фільтр френч-преса вниз і підніміть нагору. Швидко рухайте поршнем протягом 30-40 секунд. Молочна піна для кава готова.