Помістіть тушку курки у пластиковий посуд для мікрохвильової печі, увімкніть електроприлад та розморожуйте м'ясо приблизно 2 хвилини. Дайте їй постояти 1 хвилину, потім переконайтеся, що птах розморозився. Важливо під час розморожування в мікрохвильовій печі не тримати курку всередині занадто довго.Dec 1, 2020
Просто запечатайте курку у герметичний пакет і зануріть її в холодну воду. Ви можете використовувати раковину чи велику миску. Важливо тримати курку при температурі нижче 4 ° С – для запобігання розмноженню бактерій. Змінюйте воду кожні 20-30 хв., щоб вона постійно була якомога холоднішою.
Як розморозити тушку курки правильно?
- спосіб – на нижній полиці холодильника за температури не вище 4,5 градусів. Час розморожування – від 20 до 30 годин. …
- спосіб – у холодній воді за температури 20-25 градусів. Час розморожування – 4-6 годин. …
- спосіб – при кімнатній температурі.
Jul 18, 2018
«Найкраще, що можна зробити із замороженою куркою, — покласти її розморожуватися у верхній відсік холодильника, де температура тримається в районі 3–4 градусів тепла. За ніч вона потихеньку розморозиться, не зазнавши шоку. Ну чи покласти її туди зранку, якщо вам доведеться готувати її на вечерю.