20 хвилин У воді У чашу налийте воду, посоліть і закип’ятіть у режимі “Суп”. Опустіть хінкалі в киплячу рідину та перемішайте. Закрийте кришкою і варіть приблизно 15-20 хвилин.
Як варити хінкалі в каструлі покрокова інструкція з фото Воду з сіллю довести до кипіння. По одній штучці опустити хінкалі в киплячу воду й акуратно їх помішувати. Довести до кипіння. Вогонь зменшити, закрити кришкою і готувати після спливання 10 хвилин, а якщо в начинці використовується рубане м’ясо – 15 хвилин.
Для виготовлення використовується добірне охолоджене м’ясо. Спосіб приготування: опустити хінкалі в киплячу підсолену воду з розрахунку 10 г солі на 1 л при співвідношенні хінкалі/вода 1:6, перемішати. Після того як хінкалі спливуть, варити 13-15 хвилин до готовності.