Рекомендована температура сушіння м'яса та риби в дегідрататор Риба зазвичай сушиться при температурі 50-60 ° С протягом 6-8 годин. Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин. Яловичина та інші види тварини м'яса – 60-65 ° С протягом 12-14 годин.
Добре замариноване м'ясо викласти на рівні електросушарки, злегка притискаючи до ґрат. Встановити рівні з викладеним м'ясом на електросушарку, накрити кришкою та запустити дегідрацію при температурі 60°С – 70°С. В'ялити м'ясо від 8 до 20 год. на свій смак залежно від необхідного рівня вологості готового продукту.
Підсушені шматки сирого м'яса обвалюємо в спеціях, солі і укладаємо в посудину, обсипані і повністю вкриті сіллю. Закриваємо плівкою, забираємо в холодильник на 3 доби. Після доби перебування в холодильнику м'яса виступить багато рідини, її треба злити та досипати знову сухою солі.