Меню складає завідувач виробництвом, а в ресторанах – за участю метрдотеля, потім передає калькулятору для визначення продажних цін на страви та директору ресторану для затвердження. Для визначення продажних цін на страви складають калькуляційні картки.
Як вибрати відповідний шаблон меню для ресторану?
- iMenuPro. iMenuPro – це спеціалізований онлайн-сервіс зі створення меню, який дозволяє ресторанам у короткі терміни оформляти та запускати до друку меню, не маючи будь-яких професійних навичок. …
- Canva. …
- Adobe Spark. …
- MustHaveMenus. …
- Poster My Wall. …
- Graphicriver.
May 27, 2019
Ресторанні меню зазвичай оформлені як каталоги, в яких пропозиції розділені в групи, наприклад Аперитиви, Апетайзери, Супи, Салати, Вегетаріанські страви, М'ясні, Рибні страви, Десерти, Напої і т. д. Часто віддають перевагу підходу, при якому інформація розміщується в меню згідно з прийнятим порядком подачі страв.