Актуальні поради Українцям Як в’ялити рибу в сушарці?

Як в’ялити рибу в сушарці?

Рекомендована температура сушіння м’яса і риби в дегідраторі Риба – зазвичай сушиться за температури 50-60 °С протягом 6-8 годин. Курка та інша птиця – 70 °С на 5-6 годин або 50-55 °С на 10-14 годин. Яловичина та інші види тваринного м’яса – 60-65 °С протягом 12-14 годин.

Електрична сушарка Ізидрі дає змогу за кілька годин висушити всю рибу, яка в ній поміщається. Цим методом можна відмінно просушити продукт у зимовий період.

Як в’ялити рибу в духовці

  1. Тушку натерти сіллю і приправами.
  2. Поставити під гніт на 48 годин.
  3. Ретельно промити і просушити просолену рибу.
  4. Викласти рибну тушку на деко.
  5. Помістити в розігріту до 40 градусів духовку на 2 години.
  6. Після закінчення зазначеного часу рибу дістати й охолодити.

Related Post

Як швидко починає діяти настоянка півонії?Як швидко починає діяти настоянка півонії?

На вегетативну нервову, серцево-судинну системи та дихання препарати півонії суттєво не впливають. Максимальний терапевтичний ефект настає через 1-1,5 год.. Тривалість дії 1-3 год. Настоянка півонії знижує артеріальне тиск, нормалізує функції

Що потрібно щоб стати лейтенантомЩо потрібно щоб стати лейтенантом

Надається як офіцерське звання військовослужбовцям, що закінчили військові училища, і військовозобов'язаним, таким, що пройшли військову підготовку в цивільних вишах, а також в інших випадках. Молодшим лейтенантам звання лейтенант надається після