Безумовно, тісто і готову випічку зберігати в холодильнику можна.
Понад два дні можна, можливо зберігати бездрожжеве тісто для піци, млинець тісто на кефірі, пісочне та листкове тісто. Добре зберігається будь-яке дріжджове тісто якщо не було додано солодких компонентів. Якщо ви готуєте млинці, то заготівлю в холодильнику можна зберігати цілих 7 днів.
Як зберігати в холодильнику
- Дочекайтеся, поки піца охолоне до кімнатну температуру.
- Оберніть кожен слайс харчовою плівкою. Замість плівки підійде пергамент, пекарський папір чи фольга.
- Складіть усі шматки в контейнер.
- Щільно закрийте контейнер кришкою, щоб тісто не ввібрало чужі запахи.