Це “АТ “Череповецький м’ясокомбінат”, “Ближні гірки”, “Велком”, “В’язанка”, “Горін продукт”, “Дмитрьогірський продукт”, “Йола”, “Кузбаський харчокомбінат”, “Микоян”, “М’ясний дім Бородіна 1997”, “Черкашин та партнери” і “Черкізово”. Ці виробники порушили права споживачів на чесне маркування.
Серед ковбас найнешкідливішою вважається сиров’ялена – її виготовляють виключно з м’яса вищого ґатунку. Виріб не можна назвати дієтичним, тому його варто вживати помірно, як делікатес.
У складі натуральної фермерської ковбаси тільки свіже м’ясо і спеції, які потім запікаються в російській печі. Натуральну ковбасу можна купити через наш чудовий сімейний інтернет-магазинчик, в якому перед покупкою можна підібрати вподобаний Вами сорт і склад натуральної ковбаски.