Актуальні поради Українцям Як розпочати свою промову на захисті диплома?

Як розпочати свою промову на захисті диплома?

Вступ містить звернення до членів комісії, озвучення теми дипломної роботи та її актуальність. Необхідно також виділити мету роботи, основні завдання, предмет та об'єкт дослідження. Починати його можна зі слів: «Шановні голова та члени Державної атестаційної комісії!

Свій виступ на захисту диплома слід почати зі слів: «Шановний Голова та члени державної екзаменаційної комісії, до Вашої уваги пропонується дипломна робота на тему: «Ви повинні повністю озвучити її, включаючи моменти, що стосуються практичної частини (згадування організації чи направлення …

Мова (захисне слово) має складатися з: звернення до комісії, теми дипломної, вступу, опису актуальності, об'єкта, предмета, завдань дослідження, посилань на листи презентації (або роздавального матеріалу), висновків та закінчується словами подяки комісії. Звернення до комісії та тема диплома.

7 хвилин Мова на захист диплома має тривати 5-7 хвилин, не більше. Тому додайте в мова тільки все найнеобхідніше. У вступі позначте актуальність роботи, цілі та завдання. Саме запровадження має зацікавити членів комісії.

Related Post

Які географічні об’єкти названо на честь Абеля Тасмана?Які географічні об’єкти названо на честь Абеля Тасмана?

На згадку про Абеля Янсзона Тасмана названо: Відкритий ним острів Тасманія біля берегів Австралії Море в південній частині Тихого Океану між берегами Австралії та Нової Зеландії Улоговина в південній частині

Скільки молекул АТФ можна отримати в циклі Кребса?Скільки молекул АТФ можна отримати в циклі Кребса?

Зміст:1 Яка кількість молей АТФ утворюється на стадії циклу трикарбонових кислот?2 Скільки молекул АТФ синтезується у циклі трикарбонових кислот шляхом субстратного фосфорилювання?3 Скільки АТФ дає?4 Де відбувається ЦТК?5 Чим закінчується

Навіщо пасерують овочіНавіщо пасерують овочі

Пасерування надає овочам особливого смаку, зберігає в овочах ароматні речовини. Як пасерувати овочі Найчастіше пасерують овочі – цибулю, моркву, перець, томати, часник, коріння петрушки і селери, картопля, буряк. В процесі