Актуальні поради Українцям Яка ковбаса не шкідлива?

Яка ковбаса не шкідлива?

Серед ковбас найнешкідливішою вважається сиров'ялена – Вона виготовляється виключно з м'яса вищого ґатунку. Виріб не можна назвати дієтичним, тому його варто вживати помірно, як делікатес.Jul 30, 2022

Краще вибрати ковбасу типу бастурми, яка зроблена методом пресування, сиров'ялену ковбасу. Корисніше з'їсти мало сиров'яленою ковбасичим багато варено-копченої або сирокопченої. Між вареною ковбасою і бужениною вибирайте буженину. Або робіть її самі в духовці, – пояснила фахівець.

За словами Ольги Арішової, кандидата медичних наук, лікаря-гастроентеролога-гепатолога лікарні ім. Виноградова, найнебезпечнішою є ковбаса напівкопчена. Все через спосіб приготування: її спочатку варять, потім смажать, а потім коптять, збільшуючи кількість канцерогенів.

Сировокопчені та варені ковбаси є м'ясними продуктами, які найчастіше фальшують. Якщо на ковбасному виробі є маркування "ММО" (м'ясо механічного обвалу), його не варто купувати.

Related Post

Як правильно приготувати юшку з щуки?Як правильно приготувати юшку з щуки?

Щоб надати страві неповторний смак і аромат, потрібно додавати зовсім небагато додаткових інгредієнтів: моркви, картоплі, петрушки, лаврового листка, перцю горошком, солі та цибулі, інакше бульйон може втратити свій рибний аромат.

Яке щеплення призводить до аутизму?Яке щеплення призводить до аутизму?

Ні, між щепленнями та аутизмом немає жодного зв’язку! Усі міжнародні фахівці дійшли однозначного висновку, який підтверджується результатами досліджень, що щеплення загалом, і щеплення від кору, свинки та краснухи (MMR) зокрема,