Актуальні поради Українцям Як зволожити тісто

Як зволожити тісто

З листкового тіста можна приготувати яблучні штруделі, різноманітні рулети, пиріжки, хачапурі, сосиски в тісті, піцу, самсу, слойки, пироги, круасани. Якість приготовленого виробу з листкового замороженого тіста напряму залежить від того, як його розморозити.

Робочу поверхню, на якій ви будете розкочувати тісто, добре посипте борошном. Розкочуйте тісто обов'язково в одному напрямку, аби не пошкодити його структуру. Якщо тісто треба порізати на шматочки, робіть це гострим ножем, щоб тісто не чіплялося за ніж і не зіпсувалася форма виробів.

Для розморожування достатньо 5 хвилин із одним перевертанням. Правильно розморозивши тісто, ви зможете легко зробити з нього все, що задумали, і будете задоволені результатом.

Випікати їх при температурі 180°С до готовності, приблизно 25-30 хвилин.

У холодильник ставлять пісочне тісто для того, щоб його було легше розгортати і щоб воно було більш розсипчастим. Можна поставити дріжджове тісто після того, як воно добре підніметься. Це роблять для того, щоб воно не перекисло в теплі, якщо ви хочете спекти з нього що-небудь пізніше.




Related Post

Як пити теплий саке?Як пити теплий саке?

Температура подачі преміального саке – 5 градусів. Теплим дорогі сорти пити не належить, оскільки це завадить насолодитися смаком. А ось недорогому саке нагрівання тільки на користь, воно забирає зайві аромати.

Як прибрати грудочки з підливи?Як прибрати грудочки з підливи?

Ви відволіклися на щось і забули перешкодити підливу? Так, таке буває, і спочатку однорідна маса стає комкуватою і шаруватою. Вихід є! Спробуйте пропустити підливу через дрібне сито або розбийте грудки