Актуальні поради Українцям Як провести дегустацію чаю?

Як провести дегустацію чаю?

Прямий нюх – це вдихання аромату чаю або чайних листя через ніс. Летючі частки проходять через ніздрі і відразу потрапляють на рецептори нюхової цибулини та дають першу інформацію про смак. Ретроназальний нюх стартує вже після того, як ви зробите ковток.

Дегустація – це прийом для оцінки чаю, що проводиться за допомогою виключно органів чуття, без будь-яких апаратів та досліджень. На Мацестинській фабриці ще на етапі обробки листя чаю технологи перевіряють, чи чайна маса відповідає всім проміжним характеристикам (перевірка вологості чайний маси).

Тітестер називають професійного дегустатора чаю (від англійського tea – чай, taster – дегустатор). Дегустація чаю – Складний процес, який вимагає концентрації та великого обсягу знань про продукт. Тітестер проводить детальний аналіз сухого листя та чайного настою.

Related Post

Як розрахувати приплив клієнтів?Як розрахувати приплив клієнтів?

Щоб визначити відсоток відтоку клієнтів, візьміть усіх клієнтів, яких ви втратили протягом певного періоду часу, наприклад, місяця, і поділіть його на загальну кількість клієнтів, яких ви мали на початку місяця.

Як зберегти часник у холодильнику до весни?Як зберегти часник у холодильнику до весни?

Як зберігати часник у холодильнику Часник досить довго не псується у відділі для овочів за температури 1-3°С. Туди укладають головки, попередньо загорнувши в мішечки з натуральної тканини (наприклад, марлі), а

Для чого п’ють Ереспал?Для чого п’ють Ереспал?

Показання до застосування Ереспал таблетки 80мг Ринофарингіт і ларингіт; трахеобронхіт; бронхіт (на тлі хронічної дихальної недостатності або без неї); бронхіальна астма (у складі комплексної терапії); респіраторні явища (кашель, осиплість голосу,