Заповніть одну третину пляшки гарячою водою, додайте жменю рису та пару чайних ложок харчової соди. Щільно закрийте пляшку кришкою або рукою і енергійно потрясіть її хвилину чи дві. Потім вилийте вміст та промийте посуд гарячою водою. Рис м'яко шкрябає зі стінок залишки продуктів.Sep 16, 2018
Для очищення пластикових пляшок знадобляться харчова сода та вода. У ємність насипають соду (для 20-літрової баклажки знадобиться 200 г соди) і додають невелику кількість води, щоб вийшла густа каша. Потім закривають кришку тари та залишають на кілька годин для появи реакції.
Використовуємо соду та яєчну шкаралупу Для цього беремо ємність об'ємом 1 літр та заповнюємо її теплою водою. У неї засипаємо 50 г харчової соди, після чого ретельно розмішуємо рідину. Отриманий склад заливаємо в нашу 19-літрову сулія і залишаємо там «наполягати» на 1.5-2 години.
Для цього наповніть половину пляшки оцтом, потім додайте стільки ж води. Закрийте пляшку кришкою, струсніть її, щоб змішати оцет і воду, а потім залиште в такому вигляді не ніч. Вранці промийте ємність чистою водою і дайте їй висохнути.