Можна врятувати м'ясо за допомогою спецій та оцту. Обріжте підгорілі шматочки, дрібно наріжте м'ясо соломкою. Додайте трохи оцту, цукру, соєвого соусу, пару ложок води та улюблених спецій. Протушкуйте м'ясо близько 5 – 10 хвилин.25 Jun 2021
Якщо страва солодка, то найкраще замаскувати запах за допомогою ванілі, лимонної цедри або кориці. Також відмінно впорається з присмаком гару гіркий шоколад Його рекомендують вводити в крем, що підгорів, або покривати трохи згорілий пиріг.
Перше, що потрібно зробити, відставити сковороду, щоб м'ясо охололо, після зрізати сильно обгорілі частини. Це необхідно, щоб позбавити страву від гіркоти. Тепер треба повернути м'ясу соковитість. Шматочки м'яса розрізати ще на 2-3 частини, залежно від вихідного розміру.
Якщо ця недоречна гіркота присутній у свіжих салатах, то ситуацію врятує додавання лимонного соку або соку лайма у блюдо. Якщо гіркий присмак з'явився у овочевої страви, потрібно спробувати перебити його будь-якими спеціями, прянощами або гострим соусом.