Деко для запікання вистелити папером. Запікати пряники 15 хвилин при 180 градусах. Поки пряники запікаються, можна зробити глазур для прикраси. До білка додати просіяне цукрову пудру і перемішати.18 груд. 2020 р.
Викладіть пряники на деко, застелене пергаментом, на невеликій відстані один від одного. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за температури 180 градусів 20-25 хвилин.
Пряники добре в ростають. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 10 хв. Для глазурі з'єднати 1 яєчний білок з 250 – 300 г цукрової пудри.
Інгредієнти:
- Масло вершкове – 125 г
- Цукор – 200 г
- Ванілін – 2 г
- Імбир – 80 г
- Яйця – 4 шт.
- Борошно пшеничне – 250 г
- Сода – 1 ч. л.
- Шоколад чорний – 400 г
Імбирним печивом можна поласувати за чаєм, прикрасити ним ялинку або ж загорнути у подарунковий набір та подарувати друзям. Для того, щоб приготувати красиве імбирне печиво, необхідний кондитерський рукав, глазур, барвники. Приготуйтеся до веселощів!
ПРЯНИК, а, ч. Солодке печиво у вигляді товстого коржика, приготовлено на меду, патоці або цукровому сиропі з доданням прянощів.
Крій того, як спекти пряники, необходио знати і як їх розписувати, тоді вам варто враховувати їх деякі правила розпису. Отже, перш ніж розписувати пряники, їх треба охолодити. Випічка повинна вилежатися протягом кількох годин. Приготувати рекомендується і правильну глазур. Вона …