Запечений камамбер можна подавати до столу. Є сир можна десертною ложечкою або просто макаючи в текучу вершкову масу шматочки м'якого білого хліба, грінки або сухарики.Apr 17, 2017
Як є: камамбер потрібно заздалегідь вийняти з холодильника та нарізати на порційні шматки як пиріг. Потім його потрібно залишити при кімнатній температурі, щоб він трохи підтанув. Зазвичай його подають з горіхами, фруктами, свіжим багетом та зеленню. Камамбер додають у випічку, салати та використовують у десертах.
Маючи заслужену репутацію преміального продукту, м'який сир із білою пліснявою. Камамбер – Універсальний сорт сиру, який можна їсти у різний спосіб. Цей смачний м'який сир можна, можливо вживати в їжу як самостійна страва, так і як інгредієнт для холодних і гарячих страв.
Найбільшу шкоду людям, які страждають на алергію, може завдати сир з пліснявою. камамбером, Брі, дорблю та інші, пише aif.ru. Такі сири можуть виділяти токсичні речовини. Тому продукт протипоказаний ще й дітям до п'яти років, вагітним та дорослим людям, у яких є проблеми ШКТ.