Забивання “В дотик”. Відмінність забивання в дотик від стандартного забивання в тому, що в першому випадку ми залишали невеликий відступ від країв, а під час забивання в дотик, навпаки, потрібно зробити невелику гірку. Найкраще використовувати калауд, а не фольгу. І не бійтеся того, що тютюн почне диміти, це нормально.
Забивання секторами і шарами Тютюн секторами б’ється за принципом (50/50, 50/25/25). У такому разі всі смаки в чаші змішуються і виходить щось унікальне. Важливо правильно підібрати тютюн, щоб не вийшов “мильний” смак. Краще заздалегідь промоніторити найкраще поєднання тих чи інших смаків.
Тютюн укладається пухко, для цього його треба розпушити руками на обробній дошці, розкрити листя. Потім шилом або іншим гострим предметом потрібно легко вирівняти верхній шар, щоб витримати невеликий відступ до фольги. Тут працює правило: що менший відступ від тютюну до фольги, то міцнішою буде забивка.