Актуальні поради Українцям Як квасолю зробити м’якою?

Як квасолю зробити м’якою?

Щойно вода закипить, вимкніть вогонь, закрийте каструлю кришкою і залиште в спокої на годину. Потім змініть воду на свіжу холодну, додайте дрібку солі та варіть квасолю до м’якості. Коли ця м’якість настане, залежить від того, як давно зберігається квасоля – що довше, то більше часу знадобиться.Mar 4, 2019

Готуйте боби на повільному вогні приблизно годину до м’якості. Під час варіння квасолю не треба мішати, а каструлю не варто накривати кришкою. Можливо, у процесі вам знадобиться іноді підливати воду в каструлю.

Кисле середовище не сприяє розварюванню квасолі. Тому рекомендується брати кип’ячену воду, яку за можливості потрібно кілька разів міняти. Для надання воді нейтральної і навіть лужної реакції радять додати в неї харчову соду (від чверті до половини чайної ложки).

Скільки ж варити червону квасолю після замочування? Загальна тривалість варіння становить близько 1-2 годин. Це залежить від тривалості зберігання квасолі. Чим “старша” ваша квасоля, тим довше вона буде варитися.

Related Post

Як правильно пишеться слово написане?Як правильно пишеться слово написане?

Причастя «написано» є коротким. У російській є правило: «У коротких дієприкметниках завжди пишеться одна буква –н-». Керуючись цим правилом, ми можемо впевнено писати «написано» з однією літерою «н» у суфіксі.May