Актуальні поради Українцям Скільки днів потрібно пити антибіотик азитроміцин

Скільки днів потрібно пити антибіотик азитроміцин

антибіотик «Азітроміцин» застосовують у комплексній терапії гаймориту – по 500 мг двічі на добу протягом 3 днів; «Азітроміцин» при пневмонії (нетяжкій) та бронхіті призначають дорослим по 500 мг одноразово протягом 3–5 днів.

Азитроміцин (азитрал, сумамед, хемоміцин) призначають по 250 мг 1 раз на добу протягом 6 днів або по 1 г одноразово.

Азитроміцин починає діяти вже через 2–3 год після першого прийому препарату — оскільки саме в цей період досягається максимальна його концентрація в плазмі крові.

Зазвичай достатньо 5 – 7 днів, іноді термін прийому антибіотика становить 10-14 днів. Тривалість прийому антибіотиків встановлює лікар. 7 правило. Безперервність курсу лікування.

Азитроміцин слід застосовувати 1 раз на добу, щонайменше за 1 годину до прийому їжі або через 2 години після прийому їжі. При інфекційних захворюваннях дихальних шляхів та інфекційних захворюваннях шкіри і м'яких тканин (за винятком хронічної мігруючої еритеми) доза становить 500 мг 1 раз на добу протягом 3 діб.

Якщо у вас спостерігається цистит, антибіотики у більшості випадків зможуть полегшити симптоми на 3 день лікування.





хламідіоз – курс становить 1000 мг один раз; гонорея – курс становить 1000-2000 мг; інфекційне акне – курс – 6 г; перші 3 дні по 500 мг на добу, наступні 9 …

Related Post

Як правильно збивати кондитерські вершки?Як правильно збивати кондитерські вершки?

Збивати вершки найкраще міксером. Якщо ви робитимете це блендером, тобто ризик того, що у вас вийдуть не збиті вершки, а справжнісіньке масло. Орієнтовний час збивання – 10 хвилин. Збивати потрібно

Як працюють цитаміни?Як працюють цитаміни?

Завдяки оптимізації клітинного метаболізму прийом цитамінів підвищує стійкість організму до хвороботворних агентів будь-якого походження. Застосування цитамінів сприяє нормалізації функцій органів та систем організму, оптимізації захисних механізмів, що допомагає попередити виникнення

Який алкоголь у КитаїЯкий алкоголь у Китаї

"Маотай" – це підвид традиційного китайського міцного алкогольного напою байцзі (40-60 градусів) з зерна різних злакових культур, включаючи сорго, рис, гаолян. Саме байцзі китайці найчастіше п'ють за обідом або вечерею,