Актуальні поради Українцям Як використати сичужний фермент для сиру?

Як використати сичужний фермент для сиру?

Як приготувати розчин сичужного ферменту

  1. Необхідна кількість препарату (дозування завжди вказано на ферменті) розводять у чистій питній воді при температурі 35-36 ºС із розрахунку 0,25 г препарату на 50 мл води. …
  2. Вносять розчинений фермент у молоко і перемішують протягом 2-3 хвилин.

Сичужний фермент розводять у кип'яченій воді за температури 35 ºС. Нижча температура збільшує час розчинення, а температура вище 45 ºС призведе до втрати молокозгортальних властивостей ферменту. Кількість води беруть із розрахунку 50 мл на 0,5 г препарату.

Натуральний молокозгортаючий фермент для всіх видів сирів та сиру з коров'ячого молока. На 10 літрів молока витрата ферменту від 17 до 23 крапель. Перед внесенням розчиніть фермент у кип'яченій воді кімнатної температури у співвідношенні: 1 частина ферменту у 5 – 10 частинах води.

Related Post

Що робити якщо у кішки КальцівірозЩо робити якщо у кішки Кальцівіроз

Основним завданням лікування кальцівіроза кішок є симптоматична терапія, тобто: Також в більшості випадків в терапію вводять антибактеріальні препарати, щоб уникнути вторинних бактеріальних інфекцій. Найчастіше кальцивіроз передається у вигляді прямого контакту

Як зробити так, щоб тісто було м'яким?Як зробити так, щоб тісто було м'яким?

Завжди додавайте до тісто розведений картопляний крохмаль – булки та пироги будуть пишними та м'якими навіть наступного дня. Кількість інгредієнтів Якщо олії буде більше норми, тісто стане важким. Або навпаки,