Для того, щоб заморозити булочки, необхідно вистелити маленьку тацю або дошку харчовою плівкою і розкласти на ній сформовані заготовки. 3. Зверху затягнути другим шаром плівки, акуратно підвернувши краї. Не залишайте вироби відкритими, інакше вони підсохнуть і тісто гірше підніматиметься.
При взаємодії з киснем булочки швидше втрачають свою свіжість. Тому випічку, що охолола до кінця, необхідно загорнути в харчову плівку, фольгу або помістити в поліетиленовий кульок. Зазвичай цей виріб стоїть на кухонному столі.
Зберігатися це диво може аж три доби за кімнатної температури. Але також їх можна заморозити терміном до 30 діб – в інструкції дано докладні вказівки, як це зробити.