На щастя, ви можете легко заморозити коржі та зберегти їх свіжими, поки не будете готові збирати, прикрашати та подавати торт! Це навіть може бути краще, тому що з охолодженим виробом працювати значно легше, ніж з теплим або навіть кімнатної температури.
Якщо вам потрібно зберігати торт довше місяця, покладіть кожен шар у великий пакет Ziploc. Видаліть стільки повітря, щоб закрити пакет. Такі пакети Ziploc краще утримуватимуть вологу, ніж просто поліетиленова плівка. Заморожені таким чином коржі залишаться свіжими до 3-х місяців.
Ці 5 продуктів не можна заморожувати в жодному разі
- Молочні продукти Фахівці кажуть, що все, що складається з молока і не призначене спеціально для морозилки, не слід поміщати в мінусові температури на зберігання. …
- Розморожене м'ясо Заморожувати м'ясо або фарш один раз допустимо. …
- Газовані напої …
- Свіжі овочі …
- Картопля
Дехто спеціально пече більше пляцків і тортів, щоб скласти у морозилку на потім. Але заморожувати можна далеко не все. Заморожувати можна коржі, а також пляцки і торти, перемащені масляним або заварним кремом. Для заморожування не підходить сметанний або крем зі збитих вершків, бо після танення він може розшаруватися.
У морозилці така випічка може простояти близько 6 місяців. Пам'ятайте, однак, що після того, як вийняли пиріг або тісто, ви повинні з'їсти їх повністю, тому що їх не можна знову заморожувати.
Виготовлені вироби із заварного тіста зберігаються при температурі від 0 до 6 градусів близько 3-х діб, а в морозилці — 1 місяць. Бісквіт заморожують, обгорнувши пергаментом. Перед вживанням препарат підігрівають у духовці. Коржі для медовика або наполеону накривають фольгою і тримають у холодильнику 3 доби.
Так, можна заморожувати готові коржі для Медовика. Як правильно заморозити готові коржі для медовика? Після повного остигання коржі потрібно загорнути в харчову плівку або запакувати в …