Букет потрібно зберігати у сухому місці, при кімнатній температурі 0-23 градуси. Букет не можна тримати поблизу нагрівальних приладів та під тривалим впливом сонячних променів.
ЯК ЗБЕРІГАТИ? По-перше, оскільки шоколад боїться тепла сонячних променів, його не можна тримати в тих місцях, де на нього потрапляло б сонячне світло. На сонці він не тільки танутиме, а й ще набуде неприємного гіркого смаку. По-друге, ідеальною температурою зберігання шоколаду є температура від +16 градусів.
Шоколад, шоколадні троянди і ведмедики На шоколад не повинні потрапляти прямі сонячні промені, інакше він потьмяніє і навіть може розплавитися. Оптимальна вологість зберігання шоколадних виробів – 75%. Якщо рівень вологості буде вищим, шоколад «посивіє» і може втратити свій неповторний смак. 2.
Ідеальна температура для зберігання фігурок становить +15…+21°C. Якщо температурний режим вищий, то какао-масло поступово танутиме. Якщо після цього температура знову знизиться, на поверхні шоколаду з'явиться білий наліт.