Правила зберігання маршмеллоу не відрізняються від рекомендацій до зефіру: кімнатна температура – оптимальний варіант від +14 до +18ºC; зберігати у темному місці, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів; герметична упаковка або ємність з кришкою, що щільно закривається.
У середньому ми рекомендуємо зберігати зефір, приготований з додаванням цукру трохи більше 14 діб. Якщо Ви хочете збільшити термін, краще приготувати зефір з додаванням глюкозного сиропу, так зефір можна вживати протягом 25 діб.
Домашній зефір готується лише з натуральних інгредієнтів. У зв'язку з цим термін придатності при кімнатній температурі становить 3-5 днів, а в холодильнику 5-7 днів. Оптимальна температура для зберігання зефіру від +5 до +20 градусів. Другий момент – вологість повітря.
Термін придатності у зефіру великий, а ось термін зберігання або термін коли зефір так скажімо товарний вигляд це до 5 днів тільки на цукрі і до 10 днів на частковій заміні цукру на інвертний/глюкозний сироп.