Актуальні поради Українцям Як правильно сушити аличу?

Як правильно сушити аличу?

Теплове сушіння аличі проводять у два – три прийоми з перервами на охолодження: так в результаті вийде продукт високої якості. Сливи сушать близько 3-4 годин при температурі близько 50 градусів, а потім протягом 5 годин витримують при температурі навколишнього середовища.

Викладіть пюре з аличі в піддон для пастили шаром до 0,5 см і сушіть при температурі 40 градусів протягом 20 годин. У духовці час приготування пастили з аличі 6-8 годин, при температурі 90 градусів, і з трохи відкритими дверцятами.

Виставляйте температуру на сушарці 40 градусів. Сушити потрібно близько трьох годин, до того моменту поки алича не зменшитися у розмірі та не почне темніти. Потім дістаньте аличу і помістіть її в повітря на п'ять годин. Після цього поміщайте аличу в електросушарку та сушіть при температурі 60 градусів.

Сушені аличі або чорнослив мають більш високі властивості, ніж свіжі чорносливи, і можуть використовуватися як таблетки кальцію.

Related Post

Як визначити орхідею Мультифлора?Як визначити орхідею Мультифлора?

Багатоквіткові гібриди, або мультифлора, значно відрізняються від класичного фаленопсису. Доросла рослина схожа на повітряну хмару квітів. Цей живий букет утворюють кілька розгалужених квітконосів, які продовжують рости і давати нові бутони

Яка теплопровідність у цегли?Яка теплопровідність у цегли?

Коефіцієнт теплопровідності керамічної пустотілої цегли становить 0,34-0,47 ВТ/м*К, повнотілої – 0,6-0,8 ВТ/м*К, облицювальної – 0,35-0,8 ВТ/м*К. Теплоізоляційні можливості будівельного матеріалу враховуються під час розрахунку товщини зовнішніх стін. Його здатність до