Практично всі останні новинки цього сегмента мають не одне лезо, а кілька три або п'ять. Така конструкція суттєво скорочує час роботи та дозволяє отримати акуратну зелень – товщину нарізки регулює відстань між лезами.
Зубчики на лезі посилюють ріжучий ефект, а додаткова виїмка на кромці нижнього леза допомагає у дробленні кісток. Ножиці для обробки риби.
Застосування
- Універсальні. Застосовуються для роботи практично з усіма продуктами, починаючи від обробки риби та м'яса, закінчуючи нарізкою зелені. …
- Для відкривання пляшок та банок. …
- Для фруктів …
- Для обробки риби. …
- Для зелені. …
- Для різання кісток (м'ясні, найчастіше називаються як секатор). …
- Для піци.
Jan 12, 2018