Аромат готового продукту має нагадувати ледь вловимий запах горіхів. На відміну від інших круп булгур не потрібно промивати або замочувати.27 лип. 2023 р.
Для варіння булгура води потрібно у два рази більше, ніж крупи. Залийте склянку булгура 2 склянками гарячої води. Додайте сіль і перемішайте. Варіть булгур на маленькому вогні під кришкою 15-20 хвилин.
Спосіб приготування: крупу з пакетика висипати в глибоку ємність, залити 450-500 мл окропу, додати суміш овочів з другого пакетику та 1-2 ст. ложки рослинної олії. Перемішати , варити на повільному вогні 10-15 хвилин. Дати настоятися 3-5 хвилин.
А ось урізноманітнити свій асортимент харчування можна за допомогою страви булгур з вермішеллю. Крупу "Булгур" висипати в кострюлю і додати води, в пропорції 1: 2-2,5. Варити на повільному вогні 15-20 хвилин. Зняти з вогню і дати постояти 3-5 хвилин під закритою кришкою.
Булгур є відмінним джерелом клітковини, яка сприяє: Нормалізації травлення Запобігання запорам Зниження ризику розвитку серцево-судинних захворювань
В кастрюле или сковороде Залейте крупу водой, добавьте соль и перемешайте. Доведите до кипения и убавьте огонь до минимума. Накройте кастрюлю крышкой и варите булгур 15–20 минут, пока он не впитает всю воду.
27 червня 2022, 12:16. Він добре поєднується практично з усім. Крупу треба добре промити та варити у воді в пропорції 1:2. Смачніше, якщо попередньо булгур обсмажити. Булгур – одна з найвідоміших …