Збиті білки потрібно відразу ж відсадити на деко та відправити запікатися. Якщо лишити їх постояти, вони можуть розшаруватися та втратити форму. Неправильна температура. Температура для випікання безе має становити 85-95 градусів.4 лип. 2023 р.
Духовку розігріваємо до 80-90 градусів і випікаємо безе протягом 30 хвилин. Щоб вони були білішими, можна використовувати більш низьку температуру – 50-60 градусів, і випікати протягом 40-45 хвилин. Ласощі готові. Смачного!
Якщо ви хочете отримати повністю сухе безе, залиште його в духовці ще на 15-20 хвилин. Перевірити готовність легко – підніміть одне безе, якщо воно добре від'єднується від пергаментного паперу, а низ не м'який – готово!
Додати цукор і збивати ще 5-7 хвилин до стійкої піни. Деко вистелити папером для випічки. Викласти збиті білки (корж повинен бути близько 25х30 см, висотою 1 см). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 20 хвилин.
Відокремлюючи білки від жовтків, стежте за тим, щоб жовток НЕ розтікся і його частинки не потрапили в білок. Білків повинно бути небагато, щоб вінчик не поринав в них повністю, інакше аерація буде неможлива, і білки не зіб'ються. Чим більше білків ви використовуєте, тим тривалішим має бути збивання на кожному етапі.
Збиті білки потрібно відразу ж відсадити на деко та відправити запікатися. Якщо лишити їх постояти, вони можуть розшаруватися та втратити форму. Неправильна температура. Температура для випікання безе має становити 85-95 градусів.
Температура випікання безе в духовці У приготуванні безе є кілька нескладних правил, якщо дотримуватися їх, можна отримати смачний і повітряний десерт.