Якщо вони зроблені з хліба, краще тримати їх у пакети з паперу або полотняні мішечки. Деякі господині використовують для зберігання сухарів хлібниці та спеціальних контейнерів для сушок. Зберігати їх у закритому пакеті з поліетилену – погана ідея. Там вони не зможуть "дихати". Mar 3, 2022
Сухарі з хліба краще зберігати у паперових пакетах або полотняних мішечках. Найкращий варіант – старі наволочки на подушки. А от зберігати у закритому поліетиленовому пакеті не слід. Адже Сухарі там не зможуть «дихати».
зберігати їх потрібно окремо від свіжих хлібобулочних виробів за умов температури 0°С -+20°С. Рівень вологості не повинен перевищувати 75%. Вогкість може стати причиною закисання та розмокання продукту, а також утворення цвілі. Занадто сухе (нижче 50%) повітря також негативно впливає на якість сухариків.
Розігріваємо духовку до 160 градусів. Розкладаємо шматочки хліба по листу одним шаром, причому не дуже часто, щоб сохло рівномірно, але й не дуже рідко, щоб не пригоріло. Поміщаємо лист у вже розігріту духовку на півгодини. Дверцята, при цьому, краще залишити прочиненими.