Білка свіжих курячих яєць має бактерицидні властивості, необхідний для процесів кровотворення, покращує роботу клітин мозку, є профілактичним засобом від утворення катаракти.. Яєчний білок – потужний імуностимулятор, має властивість нейтралізувати негативний вплив довкілля.
Чим корисний курячий білок?
Яєчний білок набагато швидше та легше засвоюється організмом за рахунок своєї структури. У ньому міститься повноцінний набір амінокислот, які є найсильнішими антиоксидантами.. Наприклад, лецитин, який ефективно підтримує здоров'я печінки та перешкоджає відкладенню "шкідливого" холестерину на судинних стінках. Збережена копія
Чи можна щодня їсти яєчний білок?
Яєчний білок можна приймати до 22 білків на день, розбивши його на 3-4 порції.. Варто пам'ятати, що 1 незбиране яйце (50 гр.)