Рибні палички "Fish fingers" є англійською стравою. Не менш популярні вони і США. Щоправда, є певні зміни у рецептурі, але вони зовсім незначні.
Рибні палички – Заморожений напівфабрикат, робиться з рибного фаршу, філе мінтаю або тріски, зверху покривається паніровкою. Харчова цінність на 100 р.
склад: фарш рибний, паніровка (сухарі панірувальні (борошно пшеничне, сіль, дріжджі, паприка, декстроза, барвник: екстракт аннато), вода, олія рапсова, борошно пшеничне, крохмаль пшеничний), сіль, суміш прянощів, спеції, рослинні волокна та білок (горох, картопля ).
Рибні палички, як правило, роблять із сайди, пікші або тріски. У всіх цих рибах багато білків, ніацину та вітаміну В12. У середньому одна рибна паличка містить близько 3 г білка. Так як рибні палички обсмажуються у сухарях, вони не є низькокалорійним продуктом: одна паличка містить 78 кал.