Традиційні рецепти вимагають пахти (іноді йогурту), але можна використовувати кисле молоко, воно теж добре працює в цьому хлібі.21 серп. 2023 р.
Свіже, кисле молоко і сироватку також використовують в якості підгодівлі по листю. Крім того, вони допомагають боротися з борошнистою росою, попелицею, листовійкою і фітофторозом.
Овочі також не найкращий компаньйон для молочних продуктів. Насамперед на думку спадають огірки, солені та свіжі, які у поєднанні з молоком можуть викликати дискомфорт у шлунку. Сюди ж можна віднести помідори, броколі, кабачки і моркву, які чудово комбінуються з будь-якими іншими продуктами, тільки не з молочними.
#1 Фрукти Фрукти взагалі важко засвоюються організмом разом із іншими продуктами. Ба більше, вони можуть викликати бродіння, важкість у животі та печію. У поєднанні з молоком фрукти утворюють небезпечну «вогняну» суміш та провокують здуття живота.
Кількість калорій в молочних продуктах та стравах
Продукт | Кількість | Білки (г) |
---|---|---|
Кисле молоко 2,5% | 100 мл | 2,9 |
Кисле молоко 3,2% | 100 мл | 2,8 |
Кисле молоко нежирне | 100 г | 3,0 |
Кумис з кобилячого молока | 100 мл | 3,0 |
В цілому, всі кисломолочні продукти потрібно вживати в їжу протягом 72 годин після їх покупки. До цих продуктів відносяться кефір, ряжанка, айран, тан, кисле молоко та інші.
Ідеальний час для кислого молока – ранок. Як їсти кисле молоко? Перед вживанням у простоквашу можна додати смакові та ароматичні добавки: ванілін, корицю, мед та ін.