Друга назва цього виду – блендер-глечик, оскільки більшу частину конструкції представляє чаша.Jun 29, 2021
Блендери бувають трьох видів: занурювальні (ручні), стаціонарні та комбіновані. Вони відрізняються принципом роботи, функціональністю та ціною. Корпус-стрижень із електромотором, до якого кріпляться насадки.
Стаціонарний блендер також служить для подрібнення та збивання. Однак його не доведеться тримати в руках під час роботи, чого не скажеш про занурювальний вигляд. Завдяки стійкій конструкції з глибокої чаші на корпусі, як у HR3556/00, їм можна робити більший об'єм різних страв.
Занурювальний блендер, також ручний блендер – кухонний подрібнювач, який використовується для змішування інгредієнтів або пюре в контейнері, в якому вони готуються.