Актуальні поради Українцям У чому зберігати опариша на рибалці?

У чому зберігати опариша на рибалці?

Найкраще в хвойної тирсі. Закладати опариша на зберігання потрібно в новий субстрат. Місткість з мешканцями поміщаємо в холодильник, температуру виставляйте від +1 до +3 градусів, це оптимальний варіант, при якому опариш знаходиться в напівсонному стані, близькому до анабіозу.

Очистити опариша можна помістивши їх або в чисту тирсу, солому, пісок середньої величини. Щоб зберігати опарыша у домашніх умовах тривалий термін, достатньо помістити їх у ту ж банку, в якій Ви їх зберігаєте та транспортуєте, на нижню полицю холодильника. У такому стані вони і тиждень простоять, і місяць, і більше.

Опаріш у мішки засипається без сторонніх домішок. Невелика кількість висівок, круп, тирси, що залишилися після просіювання, допустимо, але додатково нічим пересипати не потрібно. В один мішок не слід поміщати більше одного літра опариша. Не слід пересипати опариша рибальським підгодовуванням!

Впав у анабіоз опариш успішно живе в холодильнику протягом 3-4 місяців, не потребуючи харчування. Личинок із наповненим кишечником потрібно або знову очищати, або використовувати на найближчій рибалці.

Related Post