Напевно, вам уже траплялася рекомендація, що форму необхідно заповнювати тестом на 1/3, тобто якщо форма об'ємом 1000 см³ (1 літр), то в неї знадобиться приблизно 350 г тесту. Так, це вірно, і це стосується лише тесту для паски.
Ще раз хочемо підтвердити, що змащування форм олією перед випіканням не потрібно.
Паперові форми наповніть тестом на третину і поставте випікатися в духовку, що розігріту до 180 градусів. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми обсягом приблизно 400-500 грам. Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути в паперових формах.
Їх треба змащувати? Анна, ні, паперові капсули змащувати не потрібно ні для кексів ні для пасок.