Коробка (24 шт)
Жири, г/100г | 1.5 |
---|---|
Вуглеводи, г/100г | 12 |
Жирність, % | 1.5 |
Калорійність, кДж/100г | 323 |
ккал/100г | 76 |
Середня калорійність аґрусу – близько 45 ккал на 100 г.
Кало́рія, позначення: кал, міжнародне: cal (від лат. calor — «тепло») — традиційна позасистемна одиниця вимірювання енергії, що дорівнює енергії, необхідній для нагрівання 1 г води на 1 °C. Дорівнює приблизно 4,2 Дж.
КАРПАТСЬКИЙ КЕФІР 1% Калорійність (енергетична цінність) на 100г продукту – 36 ккал 151 кДж. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: Білки 2.9. Жири 1.0.
Низькокалорійними називаються продукти, в яких даний показник не перевищує 100 ккал на 100 гр. їх ваги. Не більше 100 кал на 100 гр мають яловиче, свиняче серце, яловича печінка, яловичі, баранячі і свинячі нирки.
Енергетична цінність: 71 калорій; Жир: 1.5 г. з них насичені: 1 г; Вуглеводи: 10.7 xnumx г. з них цукрів: 10.5 г; Білки: 2.9 гр; Сіль: 0.10 г; багатофруктовий