Актуальні поради Українцям Як правильно солити рибу колодкою?

Як правильно солити рибу колодкою?

Робити колодку в тузлуку можна за температури повітря нижче 10 градусів, інакше невспорота риба починає псуватися. Риба просолюється через 5-7 днів. Потрібно пам’ятати, що опісторхозну рибу потрібно солити не менше 1 місяця. Потім усю рибу виймають із тузлука і вимочують у холодній воді протягом 2-3 днів.Sep 6, 2020

Для великої риби солі можна сміливо додавати більше (до 200 гр. і більше на кілограм ваги риби). Є рекомендації, що солі має бути 350-400 гр. на літр води.

11 днів Класичним методом вважається сухий посол риб’ячих тушок. Рибка солиться у великій дерев’яній тарі з отворами. Найчастіше використовують звичайні дерев’яні скриньки, дно яких вкривають лляною матерією. Середній час сухого посолу становить 10-11 днів.

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідне 6-8 днів. Після засолу перед сушінням або в’яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу.

Related Post

Як психологічно завершити стосунки?Як психологічно завершити стосунки?

Як закінчити стосунки коректно: 10 порад Визнайте, що відносини вичерпали себе … Попросіть партнера поважати ваш особистий простір. Поважайте межі партнера. Якщо ви готові відновити спілкування, не зосереджуйтесь на минулому.

Як очистити акустичний поролон?Як очистити акустичний поролон?

Акустичний поролон – це гігієнічний, безпечний і довговічний матеріал. Він не потребує догляду – за необхідності, його можна очистити від пилу за допомогою пилососа. Меблевий поролон має рівну поверхню, акустичний