В той час як кукурудзяне борошно виробляється шляхом подрібнення цілі зерна кукурудзи, кукурудзяного крохмалю (також пишеться «кукурудзяний крохмаль») виробляється шляхом вилучення частини ядра. Вилучена частина називається ендоспермом.
1. Універсальна борошно Найпростіший замінник кукурудзяного крохмалю – Універсальна борошно. Борошно використовується як загусник у багатьох з тих же рецептів, для яких використовується кукурудзяний крохмаль.
Однією з основних переваг використання кукурудзяного крохмалю і те, що не утворює клейковину (глютен). Тому інгредієнт може бути використаний у дієтах для схуднення замість борошна. Деякі дієтологи рекомендують використовувати кукурудзяний крохмаль, оскільки він легше засвоюється організмом.
Як замінити крохмаль борошном Якщо крохмалю немає під рукою, то його повністю замінить борошно. Найкраще підійде – гречана, лляна, пшенична та житня.