B1, або тіамін, у великих кількостях міститься у свинині (без жиру), печінці, нирках, гречці, вівсянці, житньому хлібі. У трохи меншому обсязі – у висівках, лісових та волоських горіхах, дріжджах, квасолі, картоплі, кукурудзі, пророщених пшеничних зернах.
- Печінка З м'ясних продуктів саме печінка містить найбільшу кількість вітамін А B12. …
- Молюски Устриці – чудове джерело вітамін А B12 (16 мкг на 100 г продукту). …
- Скумбрія У 100 г запеченої скумбрії – 19 мкг вітамін А B12. …
- Оселедець За змістом вітамін А B12 оселедець перевершує і лосося, і форель. …
- Восьминіг …
- Ікра …
- Серце
17 Nov 2020
Кращими джерелами вітаміну B1 є насіння, горіхи, паростки пшениці, дріжджі, свинина, вівсяні пластівці, цільнозернова паста, житній хліб, топінамбур, ягоди обліпихи, печінка, куряче філе, цільнозерновий рис, лосось, бобові, борошно «Кама», яйця.