Головний секрет швидкої локшини у тому, що вона вже готова (зварена та обсмажена). Достатньо лише заварити її окропом. 2. Спочатку локшина швидкого приготування позиціонувалася як дорогий ексклюзивний продукт, вважалася делікатесом і, коштувала в 6 разів дорожче за звичайну локшини.
Цей продукт складається з двох головних інгредієнтів – пшеничного борошна вищого ґатунку (куплену, до речі, в Росії) та води. На виробництві локшину обробляють у парокамері, обсмажують у рослинному масті вищого гатунку, а потім висушують – завдяки цьому готова локшина може довго зберігатися в упаковці.
Локшина швидкого приготування – макаронний виріб, для приготування якого достатньо залити окропом і почекати кілька хвилин. Для надання додаткового смаку на таку локшину зазвичай додаються смакові добавки – наприклад, спеції (що включають підсилювачі смаку) і соняшникова олія, що йдуть у комплекті.