Крохмаль використовується для надання додаткової легкості випічці, їм замінюють частину борошна. При приготуванні бісквітного тесту такий інгредієнт замінюють на багаторазове (мінімум 2-3 рази) просіювання борошна. Коли крохмаль додають до паніровки – замість нього підійде кукурудзяний.
ПШЕНІЧНИЙ крохмаль додають у тісто для посилення якостей борошна. Завдяки його використанню пироги, кекси та бісквіти стають більш об'ємними, м'якими, «зернистими», покращуються їх смакові властивості та структура.
Крохмаль додається в десерти та випічкуоскільки він добре вбирає вологу і надає бісквіту легкість, пухкість і легкість.
Крохмаль Кукурудзяний або картопляний крохмаль чудово замінює борошно у тортах, пирігах, кексах, печиво. Крохмаль більш в'язкий, тому його потрібно класти у страву в 3 рази менше, ніж якби ви поклали борошна.