Як роблять Сушений слайс апельсина готується кількома способами. Фрукт нарізають тоненькими часточками, а потім сушать в електросушарку. Підійде і звичайна духовка: часточки розкладають на вкрите фольгою лист і сушать при температурі 75 градусів, періодично дістаючи і даючи охолонути.
Приступаємо:
- Апельсини наріжте тонкими скибочками.
- Покладіть апельсинові скибочки на тарілку.
- Поставте в духовку за низької температури (50-100 ° С).
- Найчастіше заглядайте в духовку, щоб апельсини не пересохли надто сильно.
- Якщо м'якуш перестав бути сирим, значить ваші сушені часточки готові.
- Духовку розігріти до 90?
- Деко викласти папером для випічки і в один шар розкласти цитрусові.
- Вставити в духовку та сушити 3-4 години. …
- Коли цитрусові майже повністю стануть твердими, вийміть листи з духовки і поки гарячі цитрусові, відокремте їх від паперу для випікання.
- 1Увімкніть духовку на 130ºС. ІнструментТермометр для духовки
- 3 Деко застелите пергаментом. На нього викладіть апельсини. Інструмент Папір для випічки
- 5Запікайте в духовці 2 години за температури 130ºС. ШпаргалкаТаймери духової шафи