Актуальні поради Українцям Як нанизувати м'ясо на шаурму?

Як нанизувати м'ясо на шаурму?

Філе нарізають плоскими шматками, натирають спеціями або відправляють в ароматний маринад на 6-8 год. Замариновану та напластовану вирізку насаджують на шампур, що обертається між нагрівальними елементами. У міру обсмажування шматочки м'яса зрізають довгими тонкими шматками.

Для однієї шаурми потрібно 120 грамів м'яса. Ціна маринованого м'яса курки на рожні, що поставляється з птахофабрики, в середньому тримається на рівні 180 рублів за кілограм.

Спочатку нанизують більші шматки, потім скибочки поменше — їх розташовують хрест-навхрест. Якщо одягнути пласти хаотично, вони просмажать не до кінця. Сіль та спеції додавати не потрібно, все необхідне вже ввібралося з розсолу. При розколюванні на крутив філейні частини чергують із жирними шматками.

Related Post

Як смачно посмажити рибу хек у кляріЯк смачно посмажити рибу хек у клярі

Тушки хека обробити на філе, промити, прибрати хребет. Нарізати філе шматочками, посипати сіллю. У глибоку миску насипати борошно, обваляти кожен шматочок філе. На сковороді розігріти олію, обсмажити філе хека з

Що таке WLANЩо таке WLAN

WLAN – це бездротова локальна мережа, в якій мобільний користувач підключається до локальної мережі (LAN) за допомогою безпроводового з'єднання. Бездротові локальні мережі забезпечують високошвидкісну передачу даних в приміщеннях, таких як