Розморожувати бажано ніжно і тривало – добу на нижній полиці холодильника при температурі +5 градусів С. Цей спосіб зберігає текстуру, смакові та корисні властивості морепродуктів.
- Заморожені мідії розморозити. Цибулю та часник очистити і дрібно нарізати. чебрець промити.
- У каструлю викласти мідії, цибуля, часник, гілочки чебрецю. Додати 200 мл води та вино, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин.
- Нерозкриті мідії викинути. Лимон нарізати на скибочки. …
- Перед подачею викласти на мідії лимон та петрушку.
Dec 16, 2020
Виробник пропонує нам два способи приготування: варити в каструльці або готувати в мікрохвильовій печі. Другий спосіб (яким, власне, я і скористалася) швидше, тому що всього-то і треба, що проколоти упаковку в центрі, засунути її в мікрохвильову піч проколом вгору і розігріти 5-7 хвилин у звичайному режимі.