Актуальні поради Українцям Як правильно розписувати імбирні пряники?

Як правильно розписувати імбирні пряники?

Для того, щоб розписати пряник, необхідно спочатку зробити контур майбутнього малюнка, дати йому висохнути і потім акуратно залити більш рідкою глазур’ю. Після того, як заливка повністю висохла, на ній можна зробити написи або візерунки за допомогою контурної глазурі або харчових фломастерів.

Її слід пензликом нанести на пряники і поставити їх сохнути в розігріту до 140-150 градусів духовку на 2-3 хвилини. Після цього дати випічці підсохнути ще день-два і тільки потім можна наносити будь-який розпис. У перекладі з англійської “айсинг” – це “глазур”.

З чим це пов’язано? Відповідь проста – з рецептурою. Щоб пряники під час випікання тримали форму і не розтікалися, тісто має бути досить тугим. Глазур на пряниках також дуже тверда – по суті, це застиглий яєчний білок із цукром.

Related Post

Як перевірити справжній Дайсон?Як перевірити справжній Дайсон?

Серійні номери знаходяться на коробці придбаного Вами пристрою та на самому товарі. Серійні номери вказані на "коробці та товарі" повинні збігатися. Зателефонуйте за номером 8-800-200-1002 (дзвінок безкоштовний).Apr 1, 2021 Потрібно