Актуальні поради Українцям Які на смак натто?

Які на смак натто?

納豆 натто:, “боби, що зберігаються”) – традиційна японська їжа, вироблена зі зброджених соєвих бобів. Особливо популярний на сніданок. Має специфічний запах і солодко-солоний смак із гіркуватістю, а також липку, тягучу консистенцію.

Японці називають натто суперїжею і вважають, що воно розріджує кров, знижує рівень холестерину, зменшуючи тим самим можливість розвитку серцево-судинних захворювань, зокрема інсультів. Для країни, населення якої – одне з найстаріших у світі, це особливо важливо.

Вимити соєві боби та замочити їх протягом 9-12 годин (триваліший час витримки рекомендується в холодні місяці). Пропорція має бути така: близько 3 частин води на 1 частину соєвих бобів. У підсумку має вийти від 8 до 12 склянок бобів.

Натто, ферментовані соєві боби, є незамінною стравою японської кухні, яка продається в будь-якому супермаркеті в Японії.

Related Post

Чому не можна видаляти зубиЧому не можна видаляти зуби

Протипоказання до видалення зуба Гострий лейкоз, агранулоцитоз. Геморагічні діатези. Психічні захворювання в період загострення. Гостре порушення мозкового кровообігу. Зуби мудрості можна не видаляти в тому випадку, коли вони не «лежать

Як допомагає магніт при артрозі?Як допомагає магніт при артрозі?

Магнітотерапія при артрозі колінного суглоба забезпечує посилений приплив крові до проблемної ділянки та одночасно усуває застійні явища в епіцентрі запалення. Багато пацієнтів вже через 5–6 процедур починають відчувати покращення: зникає